RockStation

Februárban elkezdődnek az új Slipknot lemez munkálatai!

2016. november 22. - sunthatneversets

slipknot_2016.jpg

Ez egy olyan hír, amire még mi magunk sem számítottunk volna, hiszen az előző lemez, a .5: The Gray Chapter épp, hogy két éves múlt a napokban. Ez pedig, figyelembe véve az eddigi tempójukat (a kezdeti időszakot nem számolva) igencsak gyorsnak bizonyul.

És hogy mire alapozzuk a fentieket? Mint ismeretes, Shawn Crahan, a "Bohóc" elkészült a filmjével, az Officer Downe-nal, aminek következtében nyilatkozatokat is kénytelen adni. Egy Slipknottal kapcsolatos kérdésre a Rolling Stone-nak azt nyilatkozta, hogy Jim Root gitárossal azt tervezik, hogy februárban elkezdenek új dalokat írni, mert egyszerűen ezt akarják. Hogy aztán ebből mikor lesz megjelenés az már jó kérdés, amihez Corey Taylor énekesnek is lesz egy-két szava, lévén, hogy az énekes másik bandája a Stone Sour is új lemezen dolgozik.

Korábban dupla koncept-lemezben gondolkodott a zenekar egy része és Jim Root is elejtett pár gondolatot arról, hogy vannak már ötletei egy új lemez dalaihoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2711990126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum