RockStation

Két éven belül biztos nem lesz új Slipknot lemez!

2016. november 24. - theshattered

slipknot_2016.jpgPár napja mi is majdnem az arcunkon pörögtünk, amikor megtudtuk, hogy elkezdődtek az új Slipknot album munkálatai, most viszont maga Corey Taylor hűtötte le a már extázisban lévő rajongókat egy Twitter bejegyzésen keresztül.

Igaz, hogy Shawn Crahan és Jim Root jövő februárban elkezdik a munkálatokat és az anyag felhalmozását, az énekes szerint viszont ez csak a dalírásra vonatkozik, konkrét stúdiózásra két éven belül biztosan nem kerül sor. Ha így számoljuk, 2018-19-ig még biztos várnia kell a fanoknak az új CD-ig (reméljük, megéri majd). Mondjuk az eddigiekből kiindulva biztosra vehettük volna, hogy a fenti bejelentés még semmit nem jelent az iowai kilenceknél, ráadásul a Stone Sour is pihent egy ideje, valószínűleg most az lesz Taylornál az elsődleges.

A Slipknot legutóbbi lemeze, a .5: The Gray Chapter 2014-ben látott napvilágot, melynek turnéja során szétszedték a Papp László Arénát is. Az ekkor készült interjúnkat ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3411994578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum