RockStation

10 metalos ajándékötlet Karácsonyra

2016. november 26. - theshattered

metal_xmas.jpgHabár egy jó hónapunk még van Karácsonyig, mégis már mindenhol ezt tolják az arcunkba. Nem lehet úgy kimozdulni semerre, hogy ne izzósorok, bóvli cuccok, leárazások, szatyrokban cipelt kidobált százezrek és ál-jóarc mosolyok villanjanak át előttünk az utcán. Úgy vagyunk vele, hogy ha már muszáj behódolni (mert előbb-utóbb úgyis megtörik az ember ekkora nyomás alatt), akkor legalább hasznos, vagy érdekes kacatokra szórjuk el a nehezen megkeresett pénzünket. Lássuk csak, milyen ajándékötleteket szedegettünk össze nektek az Internet bugyraiból!

Abbath pulcsi

Hát, nem édes? Ki ne szeretne úgy kinézni, mint Abbath? Ha van elég pénzetek, már boltolhatjátok is a szó szerint koppanásig felhúzható pulcsit, mely minden rokoni összejövetel fényét (és a nagyi vérnyomását is) az egekbe repítheti!

Mastodon krigli

Ki ne szeretne inni? Persze, vannak olyan olvasóink, akik nem nyúlnak alkoholhoz, meg is értjük, de egy ilyen Mastodonos ivóedény minden polcon jól tud mutatni.

Lemmy baba

Korábban már írtunk erről a babáról, illetve az ezt legyártó cégről. Érdemes lecsekkolgatni a többi rocksztár babát is.

Slayer fűszeraprító

Erre most nem tudunk mit mondani. VALAMIRE csak jó lehet.

Ivótülök

Akiben igazi viking vér folyik, nem tagadhatja meg magától azt az élvezetet, hogy egy tülökből fogyassza be a bulik előtti bemelegítő kortyokat.

AC/DC monopoly

Talán már ez is olyan lépés, amikor a zenekarok nagyon mindenbe belenyúlása egy igen fura hibridet szül. De lássuk be, a piszkos pénzügyek úgyis egyenlőek a pokolba vezető országúttal, szóval miért ne? És még a gyerek is élvezhesse'.

Zenekaros piák

Millió féle sör, bor, whiskey, vodka, absinthe, meg már a fene se tudja, milyen italokkal álltak elő kedvenceink az évek folyamán. Talán már pontos listát sem tudnánk mondani, de az tuti, hogy minden fémszívű örülni tud egy, a kedvencei nevével fémjelzett üveg piának. Aki nem, az hazudik.

Marshall hűtő, minierősítő, vagy kulcstartó

Ha már zene. A Marshall-hangzás nélkül jó eséllyel nem ott járna a rockzene, ahol, szóval akár ilyen - mondhatni - egyéb csecsebecsékkel is ki lehet egészíteni a háztartást. Ki ne inna szívesen egy erősítő formájú hűtőből? Ugyehogyugye?

Könyv

Ahogy a piák, úgy az olvasnivalók is hegyekben kínálják magukat az ünnepekre, ráadásul nincs is jobb kikapcsolódás, mint megtudni némi érdekes infót hőseinkről. Van olyan ember, aki ne találna magának, vagy szeretteinek megfelelő könyvet? Nem hisszük.

CD/DVD

Talán a leginkább kézenfekvő opció. Idén is tonnaszám jelentek meg a jobbnál-jobb nézni és hallgatnivalók, ráadásul ez egy olyan opció, amivel nem lehet nagyot hibázni. Csak beszéljetek kicsit össze, nehogy többen is ugyanazt vegyétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2011998796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum