RockStation

Ivan Moody "anyjának" elvesztése miatt szakadt félbe a Five Finger Death Punch bulija

2016. november 27. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgKicsit furcsa módon szakadt félbe a Five Finger Death Punch péntek esti worchesteri koncertre. Az egész este láthatóan részeg Ivan Moody nyolc dal után azért hagyta ott a közönséget, mert az édesanyja épp haldoklik. Mint később kiderült, az énekes nővére szerint ebből semmi sem volt igaz. De akkor mi is volt ez az egész?

Ahogy már mi is írtunk róla, Moody korábban a súlyos alkohol és drogproblémái miatt rehabilitációs kezelésre szorult, melynek következtében a zenekar is összerúgta a port a kiadójukkal, a Prospect Parkkal. Az új lemezt, melyet már az elvileg tiszta Moodyval vesznek fel, egy másik istálló fogja gondozni. Ezt az egészet, főleg az első felét jegyezzétek meg, később, még szükség lesz rá, hogy kerek egész legyen a történet. De lássuk, mi történt a bulin.

Az említett koncerten az ittas Moody az Under And Over It után, mely a nyolcadik track volt a sorban, a következőket mondta a nagyérdeműnek: "Az anyám éppen haldoklik és én mégis úgy döntöttem, hogy veletek leszek és nem vele. Köszönöm, hogy eljöttetek." Az énekes levonult a színpadról, majd a zenekar is követte a frontembert. A banda nevében a basszer, Chris Kael, aki három dalt is énekelt aznap, kért bocsánatot a közönségtől: "Ahogy látjátok, ez egy nagyon érzelmes este. Kijöttünk ide, megpróbálunk egy jó bulit csinálni, de néha a dolgok sokkal keményebben annál, mint amit el tudunk képzelni. Szóval a Five Finger Death Punch, azaz mindannyiunk nevében köszönjük, hogy eljöttetek ma este, de most hátra kell mennünk és az énekesünkkel lenni. Vigyázzatok a családotokra!"

Ezután nem sokkal az énekes nővére (aki távolságtartási rendelettel rendelkezik a bátyjával szemben bántalmazás miatt) kiadott egy közleményt, mely szerint a hölgy jól van, valószínűleg a bátyja az egészet csak a részegségének alibijeként hozta fel.

Aztán mint később kiderült - és itt jön a rehabos vonal vissza a képbe - az egyik kezelő nővér (house mother) hunyt el aznap este, emiatt történt ez az egész. Természetesen így sem vidám a történet (hogy is lehetne), de teljesen más megvilágításba kerül az egész. Mellesleg a másnap esti Five Finger Death Punch buli már a legnagyobb rendben, megszakítások nélkül lement.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2512002140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabriel666 2016.11.28. 15:51:07

Nézzük rajongói szempontból: megveszel egy jegyet 15-20 vagy (tőlünk nyugatabbra akár) 30 e Ft-ért, heteket/hónapokat készülsz a bulira, esetleg utazol nem keveset (mivel ők nem klubos bulikat nyomnak, hanem stadionokat töltenek meg általában fővárosokban lépnek fel) eszel, iszol aznap este, talán szállást is foglalsz stb... elkúrtál 50 ezer Ft-ot egy 35 perces 5FDP koncertre aminek közel a felét a basszusgitáros énekli el... Ivan, b...d meg a halott/nem halott/rehabos édesanyádat, nem anyádat, kezelő nővéredet stb...
Emberségből nulla vagy, bármilyen lojalitás, tisztelet a szakma és a rajongók iránt szintén nulla és ez már ugye nem az első eset részéről. Vagy le kellett volna mondani a bulit és visszafizetni a pénzt és később bepótolni, vagy ha már úgy döntöttek, hogy mégis színpadra állnak, akkor tegyék oda magukat, azt hiszem ettől lesz valaki profi. Ha itthon lenne egy koncert én már el se mernék menni.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum