RockStation

Hamarosan érkezik a legújabb Motörhead könyv!

2016. november 30. - theshattered

motorhead_2015_1.jpgDecember 20-án (na, nyilván, hogy a karácsonyi piacra) kerül a boltokba a Motörhead 40 és természetesen a frontember, Lemmy 70 életévét összefoglaló, eddig nem látott felvételekkel gazdagított könyv, a Röadkill: Victory Or Die. A kiadvány természetesen minden rajongó gyűjteményének kötelező darabja kell, hogy legyen, de lássuk csak, hogy miért is!

"Lemmy Kilmister 70. és egyben a saját zenekara, a Motörhead 40. születésnapját ünnepli a gazdagon illusztrált könyv, melyben izgalmas és személyes színpad mögötti képeket találhatunk. Ezeket a méltán elismert spanyol fotográfus, Pep Bonet készítette, aki 2008 és 2011 között tartott a bandával.

Olyan rock'n'roll hírességek működtek közre az elképesztő kiadványban, mint Slash a Guns N' Rosesból vagy Brian May a Queenből. Végül, de nem utolsó sorban a Motörhead legújabb, azaz 22. nagylemeze is részese lesz a csomagnak, amely a rajongóknak kihagyhatatlan darab lesz. A könyv angolul és németül jelenik meg."

motorheadvictoryordiebookcover.jpg

Talán nincs olyan metalarc, aki ne tudná, hogy a méltán (el)ismert, de már jó ideje láthatóan beteg Lemmy még tavaly Karácsony után távozott közülünk, négy nappal a születésnapja után és két napra rá, hogy megtudta: egy nagyon agresszív rákfajtával kell felvennie a harcot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4912009672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum