RockStation

Pink Floyd a kezdetektől: megjelent a The Early Years 1967/72 Cre/ation

2016. november 30. - sunthatneversets

pink_floyd_the_early.jpg

A két lemezes The Early Years 1967-1972 Cre/ation kiadvány az együttes korai korszakának a termését gyűjti össze. Az összesen 27 szám közül a legkorábbi felvételektől és fellépésektől az egyik legnépszerűbb lemezükig, a The Dark Side Of The Moon-ig találhatunk dalokat a brit rockbanda munkásságából.

A különleges kiadványban a hallgatók a pszichedelikus-progresszív rock születését élhetik újra, az eredeti Pink Floyd tagok találkozásának (Richard Wright, Nick Mason és Syd Barrett) pillanatait és a közös munka eredményeit.

A The Early Years 1967-1972 Cre/ation mintegy két órányi tömény Pink Floyd élményt kínál a rajongóknak, az album 27 száma közül 19 ebben a formában még sosem hallott dallal, amelyek között megtalálhatóak ismert dalok remaszterelt verziói, remixei, BBC rádiós jamelések és élő felvételek is.

Az összeállításon olyan slágereket hallhatunk újra, mint az „Arnold Layne”, a „See Emily Play”, a „Cymbaline” az „Embryo” és a „Point Me at the Sky”. Az igazi hardcore Pink Floyd rajongók pedig az album kibővített, 27 korongos verzióján 11 órán keresztül élvezhetik az együttes korai életművét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr412010410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum