RockStation

Jövőre is tarol Rockmaraton!

2016. december 01. - theshattered

rm2017.pngAz idei tíz napos buli után jövőre is megrendezésre kerül a Rockmaraton fesztivál, mely kicsit rövidebben (de még mindig egy hétnyi metallal!), de változatlan helyszínen, azaz a dunaújvárosi Szalki-szigeten várja majd (reméljük, az ideihez hasonló töménységgel) a metalsereget. A hivatalos bejelentés szerint a csalódott Megadeth-fanok is kapnak némi enyhítést a sérelmükre (nem is akármilyet), így lássuk csak, mit kell tudni a 2017-es év egyik legtöményebb bulijáról!

Rockmaraton 2017-ben is találkozunk! ⚠ Hónapok teltek el azóta, hogy túléltük a világtörténelem leghosszabb, legkeményebb és talán legnehezebb rockfesztiválját. A hosszú hallgatás alatt, a színfalak mögött végig azon dolgoztunk, hogy életben tarthassuk ezt a 27 éves legendát. Most végre boldogan és biztosan jelenthetjük: 2017. július 11-16. között ismét Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten várja a Rockmaraton fesztivál hazánk legkirályabb közönségét! Ahogyan ígértük, az elmaradt Megadeth koncert miatt is kárpótoljuk a regisztrált napijegyeseket: a 2017-es fesztivál egy tetszőleges napján ingyenesen vehetnek részt - a részletekről az érintetteket emailben tájékoztatjuk. Ahogyan eddig, jövőre is érkezik Rockfater és persze a megszokott hangulat is garantált - mostantól folyamatosan jövünk friss infókkal, jövő héttől indul a jegyértékesítés és az első fellépők nevei is megérkeznek végre! Az eseményt már addig is eléritek ITT.

rm20172.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112015422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum