RockStation

Phil Labonte ugrik be a Five Finger Death Punch élére!

2016. december 02. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgEgy ismeretlen betegség miatt (nekünk azért az eddigiek alapján van némi sejtésünk, hogy mi lehetett az) kénytelen kihagyni az amcsi turné maradék állomásait a Five Finger Death Punch énekese, Ivan Moody. A meglehetősen problémás dalnok helyére az All That Remains énekese, Phil Labonte ugrott be, akivel már egy bulit abszolváltak is Báthory Zoliék, erről videókat is mutatunk nektek!

Báthory Zoli a következőt nyilatkozta az esettel kapcsolatban: "Ivan a testvérünk és teljes mértékben, tiszta szívből támogatjuk őt a gyógyulásban, amennyire csak lehet. Megfordult a fejünkben, hogy töröljük a maradék pár koncertet, de a turné többi zenekara olyan hihetetlen mértékben támogatott minket a folytatásban, hogy csak azért is odatesszük magunkat és megadjuk a közönségnek, amire vágynak!"

Az egyik előzenekar, a SIXX:A.M. énekese, James Michael ezt tette hozzá: "A szívünk most Ivannel van, reméljük, minél hamarabb felépül. Phil és hihetetlen frontember, aki együttérzést tanúsítva szinte azonnal előlépett és segített Ivannek. A rajongók különleges meglepetésekre is számíthatnak. Már nagyon várom a ma esti bulit."

És persze Phil Labonte, Moody közeli barátja is megszólalt az ügyben: "Azonnal ugrottam, mihelyst szükség volt rám. Nagyon megtisztelő, hogy segíthetek a Five Finger Death Punchnak befejezni a turnét, és biztosítani Ivan felépülését. Ezt tettem pár éve a Killswitch Engage-el is. Örültem, hogy gondoltak rám és hogy ilyen nagyszerű közönség előtt játszhatunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212016177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum