RockStation

Ági születésnapjának alkalámból összeállt a Kontroll Csoport - A hétvégén Budapesten játszanak a Fáklyában

2016. december 07. - csubeszshuriken

14595834_907297952737427_2578584551442407433_n.pngHihetetlen, de mégis igaz: Bárdos Deák Ági 60 éves! Ennek apropóján turnéra indult az egész országban, és ennek budapesti állomása, a turné megkoronázása december 10-én lesz a Fáklya Klubban. 

Az estén Ági több formációjával is fellép, elsőként a BARDO projekttel, amelynek különlegessége, hogy a hazai kortárs költők verseinek megzenésítését is felvállalja, többek közt Térey János és Kemény István életművéből válogatva. Aztán állandó zenekara, az Ági és Fiúk is színpadra lép, jónéhány vendég kíséretében, és természetesen a születésnapi koncert csúcspontja a Kontroll Csoport műsor lesz, amelyben az életben lévő Kontroll Csoport tagok mind fellépnek. A különleges este további vendégei: Ujj Zsuzsi (Csókolom), Víg Mihály (Balaton), Spenót, és ef Zámbó István. Ehhez az estéhez némi bemelegítő csemegét pedig itt lejjebb találtok, az egyik legnagyobb hatású magyar alternatív zenekartól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4412028789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum