RockStation

"Nyomtuk a bulit, egyszer csak oldalra nézek, erre ott van két nagy kéz, megragadja az arcomat, elkezd magához húzni"

Interjú a Beartooth énekesével, Caleb Shomoval

2016. december 09. - theshattered

btbt1.jpgA múlt hét péntekjén karrierjük folyamán első (de ahogy elnéztem, biztos, hogy nem utolsó) alkalommal látogatott el hozzánk az egyre sikeresebb Beartooth, mégpedig a Vanna és a Trashboat társaságában. Ahogy a koncertbeszámolóban is beharangoztam, Caleb Shomo énekessel sikerült egy rövidebb interjút készíteni még a koncert előtt, melyet a továbbiakban olvashattok. A dalnok sajnos elég fáradt volt, így a válaszok is relatív tömörre sikerültek, de szerencsére ebből az esti bulira már semmi sem látszott. Természetesen megpróbáltam nem a milliószor hallott kérdésekkel bombázni.

Ez az első alkalom, hogy Magyarországra jöttetek. Volt időtök szétnézni?

Sajnos nem. Tegnap későn feküdtünk le, így ma sokáig aludtam. De tervbe van véve.

Teltházas koncerttel mutatkoztok be. Ad ez bármilyen plusz töltetet nektek?

Igen! Teltházas koncerteken játszani mindig hatalmas élmény. Főleg ha olyan helyeken vagyunk, ahol még nem jártunk korábban és ennyi ember kíváncsi ránk. Az nagyon felemelő. Megpróbálunk egy mindenki számára emlékezetes bulit csapni. Rajtunk nem fog múlni.

Mik a turné eddigi tapasztalatai?

Az eddigi tapasztalatok? Nem is tudom. Az ehhez hasonló turnézás eléggé rutinos tud lenni. Szeptember 28 óta egyfolytában úton vagyunk, minden alkalom hasonló. Bepakolunk, szerzünk valami kaját, lenyomjuk a bulit és megyünk a következő helyszínre. Ez mind eléggé rutinos. De mindig megpróbálunk szétnézni a városban, meginni egy jó kávét, vagy egy sört egy kocsmában, ez fel tudja dobni a dolgot. De általában nyugisnak mondanám a turnézást.

btbt3.jpg

Mi volt az eddigi legfurcsább színpadi élményed?

A legfurcsább színpadi élményem? (kínos nevetés) Tegnap este egy srác felpattant a színpadra, megfogta az arcomat és szájon csókolt a buli közepén. Elég érdekes volt. Úgy vélem, ez volt az egész turné legbizarrabb élménye.

A túlzott szeretet...

Egyszerűen csak nem számítottam rá.  Nyomtuk a bulit, egyszer csak oldalra nézek, erre ott van két nagy kéz, megragadja az arcomat, elkezd magához húzni és ÁÁÁÁ! Tudod, elég bizarr volt, de így megy ez a bulikon.

Van valami spéci bemelegítő, vagy bulik utáni szokásod?

Csak sok vizet iszok. Buli közben is megpróbálok nagyon sok vizet inni. Néha éneklek egy pár skálát, hogy leellenőrizzem a hangomat. De így a hosszú turnék alatt hozzászoknak a hangszálaim a terheléshez, nem kell nagyon bemelegítenem.

btbt2.jpg

Honnan a Beartooth név?

Ó, igen a név. Bárcsak valami hatalmas sztorit tudnék mondani erről, de sajnos nem tudok. A régi basszerünk, Nick dobta be a nevet. Eredetileg két szó volt, de egybeolvasztottuk, aztán ennyi volt. (nevet) Ez az igazság, innen a név.

Közeleg a Karácsony. Kedveled az ünnepeket?

Imádom a Karácsonyt! Imádom az ünnepeket! A Karácsony mindig jó kis muri, az egészet Angliában fogom tölteni, már nagyon várom. Mindenki átszellemül, szeretem a fényeket, az egész hangulatát.

Mi volt a kedvenc karácsonyi ajándékod, ha volt ilyen?

A kedvenc ajándékom, amit kaptam, az egy kisméretű versenyzongora az 1930-as évekből. A feleségem vette nekem az első, vagy második közös Karácsonyunkra. Szerintem ez volt az eddigi legmenőbb ajándék, amit kaptam.

Számodra mi az év lemeze?

Az év lemeze? (gondolkodik) Istenem, ezzel most megfogtál. Talán a California a Blink 182-tól, az egy nagyon jó album lett.

Bármi üzenet a magyar rajongóknak? :)

Köszönjük, hogy támogatjátok a Beartootht! Nagyon köszönjük, amit értünk tettetek és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk.

Köszönöm szépen a lehetőséget!

Én köszönöm!

Fotók: Szabó László Ádám. További képeket ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012033807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum