RockStation

Sabaton, Accept, Twilight Force - The Last Tour 2017: Teltház után új, nagyobb helyszín!

2016. december 11. - sunthatneversets

sabatonwithhannes2013_638.jpg

Mint azt már korábban megírtuk, A Sabaton eddigi legnagyobb szabású turnéja Budapestre is elér. Az eredetileg a Barba Negra Music Club-ba meghirdetett márciusi bulira a jegyek igen hamar - három hónappal a koncert előtt elfogytak. A Hammer Concerts és a Barba csapata a zenekarral együttműködve éjjel-nappal azon dolgozott, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel nagyobb helyszínen kerüljön megrendezésre az esemény.

Pár napja maga a Sabaton magyar nyelven üzent a rajongóknak a Facebook oldalán:

“Kedves Magyar Barátaink, köszönjük a támogatásotokat, amivel a csapat mögött álltok ez első perctől!A budapesti koncertre sokkal hamarabb elfogytak a jegyek, mint gondoltuk volna. Természetesen gondolkodunk, dolgozunk azon hogy milyen megoldást tudunk találni – jelenleg semmi nem biztos még.Addig is: Üdv és köszönet mindenkinek akinek megvan a jegye az “Utolsó turné” budapesti állomására, ahol az Accept és a Twilight Force lesz a vendégünk.”

A rendezvény tehát költözik, mégpedig a HUNGEXPO B Pavilonjába. Bízunk benne, hogy az új, nagyobb helyszínnek köszönhetően senki sem marad le, senki sem marad kint. :) Mindemellett egy nagyobb szabású, látványosabb show-ra számíthatunk! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112040307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum