RockStation

Jövőre elkezdődnek az új Bullet For My Valentine lemez munkálatai

2016. december 12. - theshattered

bullet_for_my_valentine_2015.jpgLegalábbis ez derült ki egy nemrégiben készített interjúból melyben Michael "Padge" Paget gitárost a Mike James Rock Show faggatta ki erről-arról. Az interjú közben szóba került a 2005-ös debütlemez, a The Poison is, de lássuk, mit is mondott az új lemezzel kapcsolatban a walesi bárdista.

"Talán hatással lesz rá, de mint zenekar, mindig fejlődni szeretnénk." - válaszolta a kérdésre, miszerint lesz-e nyoma az első lemeznek a friss korongon - "Nem hinném, hogy újra meg tudnánk írni ugyanazt az albumot. De tudod, én mindig vissza szoktam nézni a korai időkre dalírás közben, mert azok határozták meg annak idején a stílusunkat. Természetesen nem írhatunk egy második The Poisont, de igen, hatással van ránk a dalszerzéskor. De ki tudja? A Don't Need You dal és a Venom lemez után, nem is tudom. Először fejezzük be a turnét, tisztítsuk ki a fejünket, aztán majd meglátjuk, mit hoznak ki belőlünk a kreatív energiák."

"Mivel Karácsony környékén fogunk leállni, kell majd legalább egy-két hónap, hogy kikapcsolódjunk, mielőtt akár egy riffet, vagy épp dalokat kezdenénk írni. De neki fogunk látni. Biztos vagyok benne, hogy az év elején már a stúdiómban fogok ülni és ötleteket fogok gyártani."

"Van egy stúdióm a garázsomban, ahová akkor megyek, amikor csak akarok." - mondta Paget a dalírásról - "Így készült a Venom is. Az összes előkészületet és a demózást is a garázsomban ejtettük meg. Én, Moose és Matt körülbelül két-három hónapot töltöttünk ott, átnéztük a dalokat, az apróbb részleteket, megpróbáltuk a lehető legjobbat kihozni magunkból. Aztán amikor stúdióba vonulunk, nyolc hétig csak nyomatjuk neki és kész is volt a lemez. Remélem, most is így fogjuk csinálni, de majd elválik. Mire elkezdjük a dalírást, már tutira lesz jópár dalötletem."

A teljes interjút itt találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112042013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum