RockStation

Prime-kategóriás death metal esemény a Dürer Kertben

Dead Congregation (GRE), Kill With Hate, Purulent Rites, Nadir

2016. december 13. - sunthatneversets

dead_congregation_band.jpg

A brutális, technikás, sötét, ám mégis atmoszférikus hangulatú death metal egyik újkori nagyágyúja, a görög Dead Congregation lép fel 2017 február 19-én a budapesti Dürer Kertben. A csapat legújabb, Sombre Doom című e.p.-jét mutatja be, olyan hazai bandák társaságában, mint a Kill With Hate, a Purulent Rites, és a Nadir.

A Dead Congregation egyszerre merít az Incantation/Morbid Angel-féle amerikai komplex death metalból, és a svéd death metal bandák reszelős hangzásából, követhető, fogós riffjeiből, de mindez csupán eszköz, amellyel az okkult, sötét hangulatot teremtik meg. A minőségi halálmetál eseményen fellépő hazai nevek sem kispályások. A morbid, primitív death metalban utazó Purulent Rites tagjai ismert nevek a hazai undergroundban (Witchcraft, Leiru, Kolp, Veér tagok zenélnek itt), a súlyos doomcore/death metalt játszó Nadir meg egyenesen 20 éve nyomja. A Kill With Hate pedig hazánk egyik legnépszerűbb és legprofibb death metal alakulata, szóval minden adott egy tökéletes, súlyos hangulatú estéhez! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012044223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum