RockStation

Jelmezes maszkabál és metálkarácsony a Barba Negrában

2016. december 16. - sunthatneversets

Iced Earth 20131.jpg

A Barba Negra nem áll le, kimaxolja még a Karácsony előtti időszakot is, varázsdobozából jobbnál jobb koncerteket húz elő és mágikus erővel csábítja magához a szórakozni vágyókat. A Péterfy Bori & Love Band egy kicsit sem szokványos, karácsonyi farsangra, míg a Depresszió zenekar évzáró nagykoncertjükre hív, de az MTV Headbangers Tour néven futó metál parádé is óriásit fog szólni a fényárban úszó adventi éjszakában.

’Szédítő, la bambát dúdolós’, jelmezes buli vár ránk december 16-án a Barba Negrában. A mézeskalács majd kisül másnap, ezen az estén elő a maskarával! A hagyományokat folytatva már 4. alkalommal pezsdíti fel a közönséget a Péterfy Bori & Love Band nagy év végi beöltözős koncertjén. Őrületes farsang, ahonnan már csak egy ugrás a karácsony! Ráadásul egy atombomba erejű meglepetésvendég is fellép a péntek esti maszkos-bálozós-évzáró bulin, azt nem árulhatjuk el hogy ki ő, de annyit igen, hogy titokzatos személye az Ópium című dalhoz kapcsolódik. Ha már átéltétek korábban a fergeteges hangulatot, akkor tudjátok, hogy kihagyhatatlan! Ha pedig még nem volt részetek Karácsonyi Farsangolásban, akkor épp itt az ideje, hogy fittyet hányva a hónapokra, együtt előrehozzuk a februárt! További infók ITT.

Szenteste előtt egy héttel is már ünnepi lesz a hangulatunk, december 17-én ugyanis a Depresszió zenekar évzáró nagykoncertjén vehetünk részt. A srácok a hagyományokhoz híven óriási bulival készülnek, annyi rockot kapunk majd a csomagunkba, amellyel már könnyedén kibírjuk a 2017-es első koncertig, de hogy bebiztosítsuk magunkat, nem árt a 15-éves jubileumi koncertről készült DVD lemezüket is becsempésszük idén a Karácsonyfa alá. Az est vendége a Nova Prospect lesz! Szombaton irány a Barba Negra, a szokásos év végi Depi-bált ne hagyd ki, hiányzást egy rajongótól sem fogad el a zenekar! FB esemény ITT

A metálkarácsonyt idén december 19-én tartjuk, ugyanis ezen az estén érkezik a Barba Negra Music Clubba az Iced Earth, az Ensiferum, a Kataklysm és az Unearth. Igen, mint látjuk, elég ütős társulat verbuválódott össze, európai turnéjukat pedig az MTV egykori legendás rock és metal műsoráról, a Headbangers Ballról nevezték el. A zúzós kari buli fő fellépője az Iced Earth lesz. A 80-as években alapult floridai brigád power és thrash metalban utaznak, és teszik ezt annyira erősen, hogy világszerte rajonganak értük a kemény fémzene kedvelői.

De érkeznek a skandináv folk metált magasan művelő Ensiferum tagjai is, kiknek legutóbbi, One Man Army című lemezük Finnországban az 1. helyig menetelt, míg Németországban a 15. helyet gyűjtötte be a slágerlistán. Folk és trash metál mellé mi jöhet még? Naná, hogy nem hiányozhat a repertoárról egy kis death metál, amit a kanadai Kataklysm fog nekünk szállítani, de a metál legújabb vadhajtása, az amerikai metalcore képviselői, az Unearth is ott lesznek velünk ezen a különleges metálkarácsonyon. Közelednek az ünnepek, a pihenésnek és lecsendesedésnek is itt lesz az ideje, de csak ez a buli után! További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612051193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum