RockStation

Metallica-kvíz, pletyirovat a Jimmy Kimmel Showban és közértben zenélés

2016. december 16. - theshattered

metallica_2016_4.jpgEgy egész érdekes pillanatnak lehettek szem- és fültanúi a december 14-i Jimmy Kimmel Show nézői, ahol a Metallica és egy rajongójuk, Dave versengtek, hogy ki is ismeri jobban a legendás zenekart. Nyilván a komolyságfaktor elég alacsonyan volt, így nem is érdemes hatalmas harccal számolni, inkább a poén a lényeg. A műsorban szóba került még a Metallica-tagok gyerekeinek viszonya az apák zenéjéhez, illetve az új lemez is, de ha már ott jártak elő is adtak egy-két dalt. Mindezekről videókat is mutatunk, de nyilván az angolosok ismét előnyben vannak.

A csapat ezen túlmenően felbukkant fel Billy Eichner komikus Billy on The Street című videósorozatában is. A felvett epizód egyik részében a zenekar tagjai egy közértbe látogattak el, ahol - mint az lejjebb is látszik - rendesen lázba hozták a vásárlókat, amikor elénekelték az Enter Sandmant. A hentespult kiszolgálója mindent visz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112051253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum