RockStation

(Már megint) új dobosa van a Triviumnak?

2016. december 23. - theshattered

2016.jpgÚgy hírlik, hogy már megint új dobosa van a Triviumnak. Habár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, bizonyos pletykák szerint a júniusban fennállása először Magyarországon is megfordult floridaiak lecserélték a tavalyi lemez, a Silent In The Snow turnéjára beszálló szőke bőrcséplőt, Paul Wandtkét.

És hogy ki került a lassan már dobosokat az alsógatyáknál is sűrűbben cserélgető amcsi brigádba? Ha minden igaz, a Battle Cross és a Decrepit Birth dobosa, Alex Bent, aki annak idején a Testamentbe is beugrott Gene Hoglant helyére.

A metalcore vonalról induló, de azt az irányt egyre inkább levedlő Trivium az alapító dobos, Travis Smith 2010-es kiszállása óta Wandtkével együtt már három ütőhangszerest fogyasztott el, név szerint Nick Augustot (2010-14), Mat Madirot (2014-15) és természetesen a már említett Wandtkét.

A floridaiak nagylemezzel legutóbb tavaly jelentkeztek, idén csak az első lemezük, az Ember To Inferno spéci újrakiadásának, a korai demokkal megfűszerezett Ab Initionak örülhetett a nagyközönség.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612068717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum