RockStation

James Hetfield szerint a legjobb Metallica album még nem készült el

2016. december 26. - theshattered

metallica_2016_4.jpgMeredek kijelentéssel állt elő James Hetfield. Az idén friss albummal, az előző korong, a Death Magnetic után nyolc évvel megjelenő, vegyes megítélésű Hardwired... To Self-Destructtal jelentkezett Metallica frontembere szerint ugyanis a thrash-veteránok magnum opusa még messze nem készült el, az még csak valamikor a jövőben fog a boltok polcaira kerülni.

"Mindig egyre jobb lemezeket próbálunk készíteni. Ez egy belső késztetés, itt van bennünk. Még nem írtuk meg a legjobb albumunkat. De meg fogjuk. Nem tudom, mikor, nem is fogom tudni, mikor lesz az. Mindig csak megyünk előre és készítjük az új anyagokat egy olyan zenekarral, ami már harmincöt éve a pályán van. Vannak olyan zenekarok, akik elvannak azzal, hogy eljátsszák a slágereiket és kalap-kabát, mennek, mint akik jól végezték a dolgukat. Mi nem ilyenek vagyunk. Mi művészek vagyunk, akik szeretnek alkotni. Ez olyan, mint a levegővétel - egyszerűen muszáj új dalokat írni. Mindig nagyszerű érzés, amikor van egy csomó új szöveged és dalod, amit az emberek élvezettel hallgatnak."

A teljes interjú pedig itt látható (angolosok és spanyolosok előnyben!):

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr112072963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum