RockStation

Gyűjtöd a ritkaságokat? Vegyél egy Layne Staleyvel készített demószalagot!

2016. december 28. - theshattered

laynewearingsunglasses.jpgEladásra kerül a 40 Years Of Hate egy korai felvételeit tartalmazó szalagja. A zenekar annak idején annak a Layne Staleynek volt az egyik projektje, aki később az Alice In Chains által írta be magát a rocktörténelembe. A bandának a későbbi AIC gitáros, Jerry Cantrell is tagja volt, de ezen a szalagon nem hallható a játéka.

Az ITT található eBay aukción meghirdetett hat dalos, 1988-ban felvett szalagon tehát Staley éneke hallható, az azt meghirdető Ron Holt a következőt mondja a felvételekről: "A zene az industrial, rock és funk rock keveréke volt. A dalokat sosem fejeztük be teljesen, itt is kiforratlan formában hallhatók."

"Layne egy egyedi, utánozhatatlan srác volt." - folytatta - "Van egy csomó zenész srác minden generációban, akik utánozhatatlanul egyediek, de azért sokan mégis megpróbálják másolni őket. (nevet) De sokan vannak olyanok is, akik érzik a srácok a zenei örökségének a súlyát és az hatással van rájuk."

A szalag egyébként röpke 5000 dollárért azonnal vihető, de licitálni is lehet rá, ez a cikk írásakor 510 dollárnál járt. A nyertesre nem ruházódnak át a dalok felhasználási jogai, így a jövőbeli tulajdonos csak a fizikai példány birtoklásával dicsekedhet majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312076663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum