RockStation

Jótékonykodott Eddie Vedder a Pearl Jam frontembere

2016. december 29. - theshattered

PJ 2013.pngA Pearl Jamről és úgy egyébként a frontemberükről, Eddie Vedderről már jó ideje tudni, hogy nem csak a saját boldogságukra verik el az idők folyamán (egyáltalán nem érdemtelenül) összebazsevált zöldhasúikat, hanem sokakkal ellentétben mindazt jótékonysági célokra is beáldozzák. A következőkben két, egészen friss eset következik, melyek után még jobban erősödni fog bennünk a tény: ezek a srácok megdolgoznak a becsületükért.

Kezdjük a korábbi gyökerekkel rendelkező történettel: Vedder még 15 éve egy kenus baleset során majdnem életét vesztette, amikor felborultak Hawaiinál a nyílt vízen. Ha Keith Baxter és lánya épp nem jár arra, lehet, hogy a Pearl Jam sem létezne ebben a formában, de szerencsére ez nem így történt, az énekest és a társaságának a vízben maradt részét kimentette a két hajós. Vedder nem is volt hálátlan, amikor megtudta, hogy Baxter lába egy nemrégiben történt baleset következtében megsérült: a megmentőjének 70000 dollárnyi készpénzt juttatott el a kórházi kiadások könnyebbé tételére.

A Karácsony már éppenséggel elmúlt, de mégis az ünnephez kötődik a következő sztori: az USA-ban lakó, hatgyermekes Tyshika Britten az internet népéhez fordult, hogy az ünnepre ajándékot tudjon venni a családjának. A felajánlások között játékkonzol és kutya is volt, de természetesen a pénzadomány sem maradt el. Vedder a családnak (akikről mint kiderült, nem is ismerték a Pearl Jamet) egy 10000 dolláros csekket juttatott el. Mire nem képes egy nehéz sorsból származó jótékony lélek önzetlen gondolata, ugye? Többen tanulhatnának tőle...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8512079061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum