RockStation

Vince Neil piálása visz egy kis színt az új amcsi TV showba

2016. december 30. - theshattered

motley_nova.jpgOh, Amerika! A végtelen (?) kreativitásból eredő szemét otthona, melyből azért néha egy-egy kisebb fényes gyémántdarab is ki tudja buktatni parányi buciját. Ez a műsor, hát, még nem tudjuk eldönteni, melyik szelete lesz ennek az aránytalan kupacnak, de azt már tudjuk, hogy Vince Neil iszogatása talán egy kis fényt visz az egyébként elég furcsa buliba. (Fotó: Máté Évi)

A műsor alapkoncepciója a következő: vegyél egy rakat hírességet és oldass meg velük különböző üzleti, gazdasági feladatokat és az időközben összehozott pénzösszeget adományoztasd el valami jótékony célra. Szerencsére itt annyival másabb az egész, hogy ellentétben hazánk "díszcelebjeivel", itt ténylegesen ismert arcokkal töltik meg a műsoridőt, habár be kell vallani, ahogy elnézzük, nem éppen a hús java, ami idepergett.

Lényeg a lényeg, hogy az ex-Mötley Crüe énekese, Vince Neil is bekerült a válogatásba, ahol Boy George-dzsal került szóváltásba az italozás miatt. A videó itt látható: 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5512083721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum