RockStation

A hírgyár nem áll le: Malcolm Young fia folyamatosan bizonygatja, hogy Axl Rose ugrik be az AC/DC-be

Pénteken már a turnéra próbáltak

2016. március 27. - theshattered

axl-rose-angus-young-rumor-acdc-guns-n-roses.jpg

Az elmúlt hetekben lényegében másról sem lehet hallani, csak hogy ki kerül be Brian Johnson helyére az AC/DC turnéjának hátralévő részében. A végleges hallásvesztés fenyegető réme miatt pihenőpályára kényszerült énekes pótlására a legvalószínűbb ember a pletykák szerint nem más, mint a Guns N' Roses megkopott fényű dalos pacsirtája, Axl Rose.

Tovább

Aquarium - Itt egy új Angertea-videó

at.jpg

Kijött az Angertea első klipje a múlt héten megjelent - egyébként kiválóan sikerült - Snakes in Blossom lemezhez. A klip a zenekar eddigi legérzelmesebb oldalát mutatja meg két vendégzenésszel, Sarusi-Kis Flóra énekesnővel, és Csontos Péter csellistával. A klipet a Valentin napi hétvégén forgatták Mártélyon és Mindszenten a Tiszaparton, jó kis ködös-hűvös-felhős időben, ami nagyon passzol a dal hangulatához. Alább itt is van.

Tovább

Újjászületett a Stuck Mojo! Jön az album, van új szám!

stuckmojonewlineup2016_638.jpgHosszú várakozással töltött idő után a banda rajongóinak érkezik az újabb csemege, ugyanis kilenc évvel az utolsó felvétel után, most új albummal érkezik a Stuck Mojo.  A banda neve abszolút a kilencvenes évekhez köthető, ahol az akkor pörgő zenei címkék közül a rap metál volt amit legtöbbször megkaptak, de igazából egész széles stílus skálán mozogtak az 1995 és 2008 között kiadott lemezeik. Amiket most újabb anyag követ Here Comes The Infidels címmel. Aminek a borítóját szintén itt lejjebb láthatjátok

Tovább

Megjelent a Goatdominator legújabb anyaga

12903684_932064980242375_1816680816_o.jpgÖrömömre szolgál, hogy tolmácsolhatom a hosszú évek óta az ország egyik legaktívabb, az underground metal vonalon tevékenykedő, "fanzine-gyáros" és egyben a Fekete Terror Productions  szülőatyjának Dudás Attilának szavait. Aki többek között a mai napon megjelenő Goatdominator legújabb kazettáját prezentálja nektek. Én viszont ajánlom mindenkinek, gyűjtőknek főleg, hogy csemegézzen a kiadón keresztül beszerezhető underground zenékből, fanzineokból, nem bánjátok meg az biztos.

Tovább

Nézz bele az új Opeth könyvbe!

opethbook.jpg

A tavaly a 25. életévét betöltött Opeth a korszellemnek megfelelően egy könyvvel jelentkezett az arra vevő rajongók számára. A kimondottan a könyvnek és promózásának létrehozott honlapjon még mindig elérhető a napokban kétféle kiadásban is megjelent vaskos mű. A tiszteletpéldány kézhezvétele után Mikael Åkerfeldt bele is lapozott mindkét verzióba, így kedvet kaphat az is, aki eddig esetleg nem vásárolt volna az 500+3500 példányra korlátozott könyvből. Természetesen a videóból a szokásos Åkerfeldt-féle poénok sem maradnak el, így érdemes belekukkantani azoknak is, akik esetleg mégsem terveznek annyira a zsebükbe nyúlni.

Tovább

StayBármi II. Hardcore Fest bedupláz!

12523993_930733207048346_4636293284606315994_n.jpgPécs kemény magjának és ezen belül a Dirty Dawn zenekar tagjainak köszönhetően tavaly egyszer már megrendezésre került a StayBármi Fest Pécsett a Pécsi Est Café falai között. Most pedig úgy tűnik, hogy akár csak a szintén Pécsi Liz Fest móka, ez is hagyományt teremtett, ugyanis idén ismét megrendezésre kerül ez a száz százalékos hardcore este, Pécsi és más városok haver zenekarainak részvételével április 9-én, újra a Pécsi Est Café színpadán. De ezzel még nincs vége...

Tovább

7 + 1 nyuszis videó Húsvétra

2016_husvet_nyuszik.jpg

Azt mindjárt az elején előre kell bocsátanunk, hogy az alábbi videóknak a nyuszikon kívül közük nincs a Húsvéthoz, de hát ez az ünnep ellentétben a Karácsonnyal nem fogja meg annyira sem a zenészeket sem a dalokhoz videót készítőket.
Azonban ha már nyulak, akkor itt alább sok fajtája lesz megtalálható, mind a színskálát mind a nyuszik természetét tekintve. Lesz itt agresszív boltrablós nyúl, bevásárlóközpontban gitározó nyúl ... és bugyiban és push-up melltartóban nyomuló nyúl. Szóval?

Tovább

Hallgasd meg az Asking Alexandria új albumát!

asking_alexandria_2016.jpg

Tegnap jelent meg az Asking Alexandria új albuma The Black címmel. A mikrofonnál Denis Shaforostov énekest találhatjuk már Danny Worsnop helyén, szóval új éra vette kezdetét a zenekarnál, a nyár végén pedig lesz egy újabb magyar bulijuk is, ezúttal a Strand Fesztiválon, Zamárdiban. Alább meg itt a teljes lemez!

Tovább

Jövő pénteken érkezik a Black Stone Cherry új albuma, itt egy új dal róla

black_stone_cherry_2015.jpg

A holland Mascot-nál jelenik meg a Black Stone Cherry vissza a gyökerekhez típusú új albuma a Kentucky. A 13 dalos lemezhez jópár dal megjelent már, alább itt a legújabb, a Soul Machine, amihez egy szöveges videó is készült. Akik lemaradtak volna a korábban közzétett dalokról azoknak odatettük mindet.

Tovább

Kezdődik a tavasz! Jöhet egy kis koncertajánló?

Karma To Burn koncert lesz Dürerben

0karmatoburn2013_19.jpg

Itt a tavasz! Rügyeznek a fák, virágba borulnak a rétek, zölddel a fű és egyre több zenekar közelíti meg az országot. Örülünk, Vincent? Naná, hogy örülünk! Nincs is ennél jobb hír a számunkra. A közeljövőben igyekszünk titeket ráhangolni minél több koncertre, igyekszünk minél több ajánlót megosztani veletek. Itt is van kapásból az első! Kezdjük az egészet egy jó kis Karma To Burn-nel! Tessék megnyomni a tovább gombot.

Tovább

Napi feldolgozás: Hallgasd meg a Nirvana In Bloomját country verzióban!

sturgill_simpson.jpgMindenki ismer jobb/rosszabb feldolgozásokat, melyek közül tényleg csak néhány érdemli meg akár azt is, hogy szót pazaroljunk rá. Nem úgy, mint a jelen cikk tárgya, mely egyértelműen az érdekesebb, jobb, életrevalóbb merítésből való. Sturgill Simpson kellemes, szinte már Johnny Cashre emlékeztető hangja egy lágy, countrys ízt kölcsönöz az egésznek, az egészet pedig Matt Mahurin melankolikus kisfilmje festi alá.

Tovább

Stúdióban az Armageddon?

armageddon.jpg

Christopher Amott csapata az Armageddon azért is áll közel a szívünkhöz mert Veress Marci zúzza benne a dobokat (azért ez nem semmi dolog, ezt be kell látni). Chris-ék nem totojáznak, a sikeres turnéjuk után már rögzítenek valamit. Azt pontosan mi sem tudjuk, hogy új albumnak, vagy EP-nek álltak neki, de valami határozottan készül! A tovább gomb megnyomása után láthatsz pár izgalmas képet.

Tovább

Új Rotting Christ videó látott napvilágot

e1.jpgA Rotting Christ, azaz a görög metál mester ördögök új szöveges videoót készítettek, ami most megosztásra is került. A videó alapjául szolgáló szám a nemrég megjelent Rituals című legutolsó lemezen szerepelt, és annak státuszát hívatott erősíteni. A For a Voice Like Thunder című számban egyébként a Paradise Lost frontembere Nick Holmes is vendégszerepel. A videót pedig itt találjátok a hajtás után.

Tovább

Új lemezen dolgozik az In Flames

In Flames 2014.jpg

Legutóbb Siren Charms címmel jelentkezett a rajongókat kissé megosztó lemezzel a svéd In Flames csapata. A meglehetősen rádióbarátra sikerült lemeznek azonban máris készül a folytatása. Legalábbis ez derül ki az énekes Andres Fridén Instagram oldaláról. A készülő albumról egyéb infók nem szivárogtak ki, ha lesznek ilyenek természetesen megosztjuk veletek.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum