RockStation

Kórházban a Red Hot Chili Peppers énekese

2016. május 15. - sunthatneversets

anthony_kiedis.jpg

Tegnap a KROQ Weenie Roast elnevezésű fesztiválon, Kaliforniában játszott volna a Red Hot Chili Peppers, azonban a koncertből nem lett semmi, mert a banda énekesét  Anthony Kiedist mentővel szállították kórházba. A koncert lemondásának tényét a zenekar basszusgitárosa Flea jelentette be a színpadon. Az énekesnek állítólag nagyi hasi fájdalmai voltak, ez indokolta a kórházi kezelést, de bővebbet nem osztottak meg az állapotáról, így jelenleg azt sem tudni, hogy a betegség érinti-e a csapat közelgő koncertjeit, köztük a szeptember 1-jén és 2-án esedékes budapesti bulikat. 

The Devil's Bleeding Crown - Új videó a Volbeattől

volbeat_2016.jpg

Június 3-án jelenik meg a dán/amerikai Volbeat új lemeze Seal The Deal & Let's Boogie címmel. Az új album producere ezúttal is Rob Caggiano gitáros (ex-Anthrax) volt, a keverést pedig Joe Barresi (Kyuss, Black Stone Cherry, Tool, Slipknot stb.) végezte. A csapat tegnap új videóval jelentkezett, melyet a The Devil's Bleeding Crown című dalhoz forgattak. A zenekar ezzel egyidejűleg azt is bejelentette a csapat, hogy a dán Kaspar Boye Larsen személyében hivatalosan is megvan az új basszusgitárosuk.

Tovább

Zsír új öt számos D.R.I. EP a láthatáron!

5928_photo.jpgRövid, de hathatós hír következik. A crossover műfaj máig aktív, koronázatlan királyai, tehát a Dirty Rotten Imbeciles tette közzé a hírt rajongói oldalán, hogy a következő hónapban júniusban egy új 5 számos EP kiadvánnyal fognak jelentkezni, ami cd, bakelit és digitális formátumban is hozzáférhető lesz majd. Ennyi! A nagyjából két perces teaser itt lejjebb úgy is magáért beszél. Pörgessétek!

Tovább

10 komolyabb metalos hollywoodi filmszerep

960.jpg

Jó eséllyel már sokan várjátok Corey Taylor megjelenését a legendásan szörnyű Sharknado széria következő részében, mely a nem olyan áldásos keresztségben a Sharknado: The Fourth Awakens címet kapta az alkotóitól. De biztosan sokan tudjátok, hogy nem ez az első alkalom, hogy egy metalénekes komolyabb szerephez jut egy-egy hollywoodi alkotásban. Hát, álljon itt egy tizes lista a 10 metal cameo után, melynek elemeit a Teamrock oldal szerkesztői gereblyézték össze. Természetesen további tippeket, javaslatokat szívesen látunk, akár Hollywoodon kívülről is!

Tovább

Kezdd egy 12 perces alélt sludge monstrummal a hétvégét!

interarma.jpgHa szeretnéd kicsit visszahozni azt az érzést mikor először hallottad a Neurosis Through Silver In Blood lemezét, vagy azt amikor több hallgatás után leért és beköltözött hozzád a Pink Floyd katarzis, akkor most jó helyen vagy, jó időben. Két nagylemezen túl, a harmadik előfutáraként ugyanis most valami ilyet tár eléd az Inter Arma nevű utánozhatatlan, Richmond városában eredendő banda. A tizenkét perces tétel, melynek ez a néhány sor szól, tulajdonképpen a második publikus dal az új, júliusban érkező The Paradise Gallows című lemezről. Ami egy teljesen egyedülálló műnek ígérkezik a doom, a progresszív a poszt és a sludge élein és csúcsain egyszerre egyensúlyozva úgy, hogy közben minden már ismert szólamtól megpróbál messze elrugaszkodni. Kóstoljatok most bele az ízelítőbe tovább kattintva, hátha átránt valahova, ahol még nem voltatok!

Tovább

Serac - Itt egy újabb Katatonia dal!

katatonia2016.jpgMegérkezett az újabb előzetes a Katatonia május 20-án megjelenő legújabb nagylemezéről, a The Fall Of Heartsról. A Serac már a harmadik fecske a bánatmetalosok legújabb terméséről, mely a 2012-es Dead End Kingset követi a svédek életútján. Daniel Moilanen és Roger Öjersson személyében új dobost és új gitárost köszönthetünk majd az albumon, akik Daniel Liljekvist és Per Eriksson helyét töltik be az immár negyedszázados zenekarban.

Tovább

Phil Anselmo új bandája - Itt az első Scour dal

scour.jpgNem keveset hallottuk, olvastuk mostanában Phil Anselmo nevét. Tudjuk mi történt. Ti is tudjátok mi történt. Meg ő is tudja mi történt. Volt bocsánatkérés, vélemények pro és kontra. Események a Down körül, lemondott koncertek, botrány, miegymás. Itt azonban most másról van szó. Egy új felállásról, ahol Phil állt ismét a mikrofonhoz. Méghozzá olyan zenészek társaságában, mint John Jarvis (Pig Destroyer), Derek Engemann (Cattle Decapitation), Chase Fraser (Animocity) és Jesse Schobel (Strong Intention)...

Tovább

Megzavarodott a Ticketpro rendszere a Red Hot Chili Peppers jegyekért folytatott rohamtól

50 perc alatt lett teltházas a budapesti koncert ezért másnap lesz egy második is

red-hot-chili-peppers-01-06-2011_164.jpgTalán csak a Barlanglakók Szövetségének legfelsőbb vezetése nem hallott még arról, hogy 20 év után újra Magyarországon koncertezik a Red Hot Chili Peppers. Anthony Kiedisék szeptember 1-én fogják Budapestet megmozgatni a friss lemezük, a The Getaway lemezbemutató turnéja keretében. A Budapest Sportarénában tartandó koncertre a ma reggel 9:00-kor kezdődött jegyértékesítés viszont nem ment valami zökkenőmentesen...

Tovább

Burn – The Black Tape – Goldman $ucks @ StattBahnhof, Schweinfurt, 2016.04.29.

Nyilvános próbák és Atyaúristen effektus

burn_1.jpg

Vannak azok a koncertek, amit mindig is látni akart az ember. És vannak azok a koncertek, amiket (ha lehetőség adódik rá) akkor is megnéz az ember, ha a baráti köre már cenzúrázza a kommunikációját pont az ilyen koncertek megtekintése miatt. Na ez a koncert (is) ilyen volt!

Tovább

Új Turnstile videó - Addicted

8617_1049809165090374_7647123431857851565_n.jpgSokak szerint a 2015 - ös év egyik legjobb hardcore lemezével előrukkoló Turnstile most videót is készített annak a bizonyos albumnak az egyik dalához. A Nonstop Feeling című utolsó nagylemez valóban jó kritikákat kapott és most remek animáció készült Addicted című dalához. Aminek témája, ahogy a címből és a szövegből is következik a függőség elégedetlensége, vagyis a függő személye állandó harca a drogokkal. Az itt a hajtás után látható cuccot Elliot Bech csinálta egyébként.

Tovább

Ez állati! Kagylózd meg a Slipknot Duality-jét állatok által "elénekelve"!

dualityanimal.jpgMindenkinek megvan az a srác a baráti körből, aki folyton ráér és mindenféle hülyeséget csinál a többiek nagy örömére, ugye? Az InsaneCherryseknél tuti van legalább egy ilyen arc, aki fogta a Slipknot klasszikussá érett Dualityét, meg tonna állatos videót és ügyesen összeházasította azokat. Az eredmény? Döntsétek el ti, hogy milyen!

Tovább

Itt egy újabb feldolgozás a Six Feet Undertől

six_feet_under_2014.jpgVelószínűleg már jól tudjátok, hogy május 27-én Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest címmel  jelenik meg a death metál veterán Six Feet Under negyedik feldolgozás lemeze. A lemez, ahogy a címe is mutatja csakis Iron Maiden és Judas Priest dalokat tartalmaz majd. A két előzőleg bemutatott Priest nóta után most itt egy újabb tétel, ami nem más, mint az Iron Maiden klasszikus Killers albumán szereplő Murders In The Rue Morgue című dal. Hörrr!!!

Tovább

Szerintem, gyógyít az élő zene

Interjú az örök fiatal Erdős Júliával

13115784_10206218314243506_679600316_n.jpg

Szoktatok koncertre járni? Gondolom, igen. Akkor biztos láttátok már azt a kedves hölgyet, "mindannyiunk nagymamáját", aki halált megvető bátorsággal végig kattintgatja a jobbnál jobb bulikat. Gondoltuk, hogy ha már anno Chino-val a "Mindenholottlévővel" is csináltunk interjút, akkor Erdős Júlia sem maradhat ki a sorból. A hajtás után sok érdekes dolgot megtudhattok róla.

Tovább

Rob Zombie védelmébe vette a Babymetalt

rob_zombie_promofb.pngPár nappal ezelőtt Rob Zombie kiposztolt egy, a California Rebellion fesztiválon készült képet, ahol a Babymetal három énekeslányával pózol. A rajongók persze rögtök elővették őt az utóbbi idők egyik legmegosztóbb csapatával való spanolás miatt, melyre az öreg raszta rögtön a védelmébe vette a kiscsajokat.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum