RockStation

Dying Wish - Mozgalmas időszakot tudhatnak maguk mögött

2017. január 06. - sunthatneversets

dying_wish_2016.jpg

Hosszú idő után tavaly év végén jelentkezett új lemezzel a Dying Wish. A Tükörország címmel megjelent album jó fogadtatásra talált. A zenekar így értékelte az elmúlt időszakot.

Már a tavaly előtti év nagy része is az új lemez megírásával telt, 2016 tavaszára pedig sikerült befejezni a dalokat. Így májusban elkezdhettük végre a felvételeket, a szolnoki Denevér stúdióban. Óriási élmény volt, köszönettel tartozunk a Denevér legénységének a profi munkáért és a rengeteg segítségért!

Az eredmény önmagáért beszél, eddigi legjobban megszólaló albumunkat sikerült összehozni, rendkívül büszkék vagyunk rá! Közben sikerült megállapodni a kiadóval is, így novemberben, a HammerWorld magazin mellékleteként (a Hammer Records kiadásában) végre megjelenhetett, 11 hosszú év után, az új Dying Wish nagylemez!

dying_wish_tukororszag.jpg

A kilenc dalt tartalmazó, Tükörország címet viselő korong, szakítva a hagyományokkal, teljesen magyar nyelven készült. Az album népszerűsítésére több szöveges videó is készült, amiket megtekinthettek a Youtube csatornánkon, ahova feliratkozva, első kézből értesülhettek a friss videóinkról. A filmeket Balázs (Világok húrja, Fohász) és Maci (Amit akarsz, Nincs kiút, Tükörország) készítették. Február elején egy hivatalos koncert videó is várható tőlünk!

Novemberben hazai pályán, Karcagon tartottunk egy nagyon sikeres lemezbemutató koncertet, amit a jövő évben követ egy fővárosi lemezbemutató is! Néhány további koncert dátum már körvonalazódik, a friss infók folyamatosan kerülnek ki az oldalra.

2017 a lemez népszerűsítéséről fog szólni, minden elérhető felületen és reményeink szerint sok-sok koncerten.
Végül szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik mellettünk álltak, támogattak és segítettek bennünket a hosszú és rögös úton! Kövessetek bennünket a Facebook-on és a Youtube-on, gyertek a koncertjeinkre 2017-ben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3312103793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum