RockStation

Egy koncert erejéig újra összeáll az Audioslave!

2017. január 18. - theshattered

audioslave_umg_ethan_a_russell_2005.jpgHoppá, mi? Ez egy olyan hír, amire még mi sem számítottunk volna, hiszen a zenekar háromnegyede épp a Prophets Of Rage-dzsel van elfoglalva, így szinte esélytelennek tűnt a nagy egymásra borulás. De ezt is megéltük! Ennek pedig nagyon prózai oka van, Donald Trump holnaputáni beavatási ünnepsége. Na, gondolhatjátok, hogy nem az egyelőre még a beavatásra készülő új elnököt akarják köszönteni.

A péntek esti fellépés (Anti-Inaugural Ball) Los Angelesben lesz, ahol az Audioslave mellett fel fog lépni még a Prophets Of Rage, Vic Mensa, Jackson Browne, Jack Black és a Los Angeles Freedom Choir is.

És hogy lássuk, sosem volt igazán nagy harag a banda tagjai között, Tom Morello ezt nyilatkozta nemrég az Audioslave ügyeiről: "Szeretem Christ és szeretem azt is, amit együtt csináltunk. Sosem mondtunk le a folytatásról, de jelenleg mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk. Épp egy észak-amerikai turné közepén vagyunk a Prophets Of Rage-dzsel, dolgozok egy szólólemezen is és a többiek is eléggé le vannak kötve. De bármi is lesz a jövőben, Chris akkor is minden idők egyik legjobb énekese marad, én pedig büszke mindig büszke leszek a közös koncertekre és zenékre."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412134783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum