RockStation

Készül az új Apey And The Pea album, pénteken koncert a Dürerben

2017. január 18. - sunthatneversets

apey_and_the_pea_2016.jpg

Elég aktív volt az elmúlt időszakban a koncertezés terén az Apey And The Pea. Az országot többször is körbeutazták, játszottak Londonban a Weedeater előtt, mennek a Desert Festre, most pénteken pedig a Dürer Kertben játszanak a Stubborn, az Uzipov és a Warchief zenekarok társaságában. A koncertek mellett azonban készül az új album is.

Ami ősszel napvilágot is láthat, hiszen a zenekar februárban a szegedi Miracle Sound Stúdióban Vári Gábor irányítása mellett veszi fel új albumát, amely Hex (latinul Átok) címmel jelenik meg és 10 dalt tartalmaz majd. A zenekar tervei szerint az új dalok közül néhány a zenekar tavaszi/nyári koncertjein már elhangzik. Addig meg itt egy az előző lemezről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5212134559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum