RockStation

Tony Iommi szerint Donald Trump szereti a Black Sabbathot, mégis lepattintották annak idején

2017. január 18. - theshattered

0b03_1.jpgAhogy már nálunk is olvashattátok (nem mintha nem ez folyna még a csapból is), pénteken beavatják az Amerikai Egyesült Államok legújabb elnökét, Donald Trumpot. A beavatást természetesen a pórnép is megünnepli, holnap egy masszívabb zenés eseményen tombolhatják ki magukat a rajongók. Természetesen beindulnak a visszaemlékezések is, ezúttal nem más, mint a Black Sabbath legendája, Tony Iommi gondolt vissza a leendő elnökkel való találkozására.

"Nagyon sokan jönnek el a koncertjeinkre, nem is gondolnád, mennyien." - mesélte a nemrégiben egy kórusmű megírásában is aktív szerepet vállaló legenda - "Néhány éve Donald Trump is megnézett minket. Éppen indultunk, mert el kellett érni a repülőnket. Odajött a lányával a backstagehez, de nem tudtunk velük beszélgetni, nem késhettük le a gépet. Leginkább csak egy gyors szia-szia volt és ennyi."

Nem feltétlen egy megható, mindent letaroló emlék, de ez is valami, nem igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9312134961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum