RockStation

Apocalypse - Itt a Saturday Overnight első videóklipje

2017. január 19. - sunthatneversets

saturday_overnight.jpg

A Saturday Overnight egy székesfehérvári frontcsajos rockzenekar, akik 2012-ben alakultak meg, és több tagcsere után egy 4 számos bemutatkozó EP-n vannak túl, ami 40% Perfection címmel még 2015 augusztusában jelent meg. Egy újabb tagcsere után kezdtek el dolgozni az első teljes albumukon, ami a Dramatic Break címet viseli és február 1-jén fog megjelenni, egyelőre online. Ennek a beharangozója az Apocalypse, a zenekar első nagyobb szabású videóklipje. Ez csekkolható alább.

A megjelenés után a zeneker több városba is elmegy bemutatni a lemezt:
02.03 péntek Székesfehérvár, Nyolcas Műhely
02.04 szombat Veszprém, Szigony
02.10 péntek Szeged, Városi Rock Klub
02.11 szombat Pécs, Ti-ti-tá
02.17 péntek Budapest, Crazy Mama

További dátumok szervezés alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6012137417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.01.19. 07:40:14

Már elnézést, itt a zenésztársak és a hangmérnök is tök süket, vagy csak nem merik megmondani a sipákoló nőnek, hogy ne erőltesse, ami nem megy: a dal kb első 1 percében annyi fülsüketítően félreintonált, hamis hangot ereszt ki nagyon magabiztosan, hogy simán mehetne az x faktor selejtezőjébe.
Borzalmas, irritáló, kínvallatásra való produkció.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum