RockStation

Nyáron érkezik az új Stone Sour lemez!

2017. január 23. - theshattered

stone_sour_2015_1.jpgMár javában zajlanak az új Stone Sour lemez felvételei, mely az első album lesz az alapító gitáros, Jim Root nélkül. A kétrészes konceptlemez, a House Of Gold And Bones utódja előreláthatólag a nyár folyamán fog a boltokba kerülni.

"Mindent old schoolban csinálunk. Élőben vesszük fel az egészet, arra rakjuk rá a többi réteget. Naponta egy dallal foglalkozunk, már kilencet be is fejeztünk, körülbelül félúton járunk. És igen, hihetetlen anyag lesz, a legjobb, amit valaha megírtunk." - nyilatkozta Corey Taylor a Rock Cellarnak a Hydrograd címre keresztelt új albumról.


Az előző sorlemez óta a Stone Sour két feldolgozás EP-t jelentetett meg, a Meanwhile In Burbank…-et, a Straight Out Of Burbank-et, melyeken már a 2015-ben felvett "új" gitáros, Christian Martucci játszott. Tervbe volt véve még a No Sleep 'Till Burbank is, viszont ez még azóta sem jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5012148725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2017.01.23. 19:48:33

ööööööööööö a No Sleep 'Till Burbank az mikor is jelent meg? erről lemaradtam
én azt egy ideje csak várom, de még sehol se láttam
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum