RockStation

Hallgasd meg az Ørdøg új nagylemezét!

2017. január 29. - sunthatneversets

ordog_2016.jpg

Február 3-án, az EDGE Records gondozásában, a HammerWorld magazin mellékleteként jelenik meg a bemutatkozó anyagával 2015-ben a HangSúly Metal Awards szakmai és a Kettőnégy közönségszavazáson is az “év lemeze” címét elnyerő Ørdøg új albuma, a Sötétanyag.

ordog_sotetanyag.jpg

A harminchat perc hosszú lemezen, melynek zenei rendezője Varga Zoltán, kilenc dal található, a zeneszerzésben és a felvételekben pedig a négy alapító (Szűcs Péter dobos, Mahboubi Salim basszusgitáros, Szentpéteri Zsolt gitáros és Vörös András énekes) mellett teljes értékű tagként vett részt a Wackor énekes-gitárosa, Nagy-Miklós Péter is. A lemez ma teljes egészében felkerült a Spotify-ra, mi meg gondoltuk ilyen jó dologról senki se maradjon le, úgyhogy alább itt a teljes nagylemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612166377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum