RockStation

I. Underground Jam a Gozsdu Manó Klubban

2017. február 02. - sunthatneversets

the_joystix_2017.jpg

Tudod már, mit csinálsz február 11-én? Mi tudjuk. Gyere el a Gozsdu Manó Klubba, ahol megrendezik az I. Underground Jam elnevezésű rendezvényt! Hogy mi is ez? Na figyelj, elmondjuk!

"Jött egy ötlet, aminek az volt a lényege, hogy hozzuk közelebb az underground zenéket és azok közönségét egymáshoz, műfajoktól függetlenül. Pontosan tudjuk, hogy a vállalkozás merész, régóta beszélnek erről sokan, viszont mi fontosnak tartottuk, hogy cselekedjünk is! Első lépésként Siska Finuccsi és a The Joystix szövetkezett és elkészítették a We Are című dalt és klipet, amit aztán a Petőfi TV-n is bemutattak. Mivel bátran mondhatjuk, hogy a fogadtatás pozitív volt, így egyértelmű volt, hogy élőben is prezentálni kell a dalt, viszont akkor már tovább is gondoltuk a koncepciót: Miért ne lehetne egy olyan buli, ahol nem csak egy műfaj képviselői lépnek fel? Siska Finuccsi ugyebár adott volt, már csak a közös dal és a barátság miatt is, majd hozta a cimbiket, így került ide Jam Balaya és Phat. A The Joystix is azt gondolta, hogy cimborák nélkül az est nem lenne az igazi, hát szóltak az esztergomi C.Y.D.-nek, úgyis régen tervben volt már a közös koncert. Összejött hát egy elég erős etap, ahol minden underground arc találhat kedvére valót!

Azon felül, hogy bűn kihagyni egy ilyen bulit, vannak még nyomós érvek a jelenlét mellett:
- Itt az alkalom, hogy ne csak beszéljünk az összefogásról, hanem meg is mutassuk, hogy a műfajok között is lehet barátság!
- Ha ez a buli sikeres lesz, talán meg is turnéztatjuk!
- Ilyen fellépők, ennyien, egy helyen, ennyiért több, mint ajándék!
Kár is szaporítani a szót, ugyanis mindenképpen oda lyukadnánk ki: ott kell lenni! Találkozzunk tehát február 11-én a Gozsdu Manó Klubban!"

További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2612175884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum