RockStation

Jön a Misfits! Vagy legalábbis Doyle, a gitáros

2017. február 02. - csigaur

doylesolo2013official_638.jpg

Doyle Wolfgang von Frankeinstein nevét nem hisszük, hogy be kellene mutatni. De ha mégis, akkor annyit mondanánk, hogy az 1977-ben alakult Misfits gitárosa.

Oké, igaz, hogy Doyle csak 1980-ban szállt be a bandába,de neve egyenlő a zenekarral. Szóval hősünknek most lesz az első EU turnéja a szólózenekarával, amit a Dürer kertben is ellehet majd csípni. Az Abominator már 4 éve, hogy megjelent, viszont ez az első alkalom, hogy a magyar Doyle és Misfits fanok is élőben hallhassák a dalokat. Bizonyára felcsendül majd pár klasszikus is az anyazenekartól… Nagyon kevés az esélye egy újabb hazai Misfits koncertnek, így ezt vétek kihagyni! Horror punks not dead! További infók a koncertről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr612175940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum