RockStation

Mégiscsak jön Brent Hinds szólólemeze, itt van néhány infó róla!

2017. február 02. - theshattered

mastodon_brent.jpgBiztosan emlékeztek rá, mi is beharangoztuk, hogy az új Mastodon lemez két CD-s lesz, az elsőn a "normál" soralbum, a másodikon pedig teljes egészében Brent Hinds szólólemeze, az A Cold, Dark Place fog figyelni. Ahogy ezt már tudjuk a Mastodon március 31-én megjelenő, Emperor Of Sandre keresztelt anyagának bejelentése óta, ott csak egy szimpla korong lesz. De akkor hova lett a másik "fél"? Erre kereste a választ a Loudwire riportere a mindig pihent Brent Hindszel - a komolyságfaktor természetesen nem verdesi az egeket, de nem is ezért szeretjük a bozontos gitárost.

De hogy mire számíthatunk a lenti videóban? Csak címszavakba: lókolbász, lábtörés, biztosítási csalás, fű, teveszar... Angolosok természetesen előnyben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4312176068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum