RockStation

Archaikus black metal orgia - Jön az egyszemélyes Front Beast új nagylemeze

2017. február 05. - csubeszshuriken

front-beast-photo.jpgKicsit sem titkoltan járja a Bathory által kitaposott északi ösvényt Avenger. A német földön alkotó Front Beast nevű egyszemélyes zenekar centruma és origója. Aki temérdek bandája mellett amikben játszott, még 1999 környékén hozta ki első önálló demo anyagát, amit azóta számtalan kislemez, split és két stúdióalbum is követett ez alatt a név alatt, de a friss nyolc számos nagylemez is úton van már...

Notórius elszántsággal hozva még ma is azt a rejtett és karakteres black metál tivornyát, mely mindig szembenállás marad az élet képmutató dolgaival. Ami igazi, megalkuvás nélküli underground bomba, figyelmen kívül hagyva minden új trendet. A mindenkori legnagyobb black és thrash metál zenekarok hatásától fűtve és azok tradícióit égetve minden hangszeren egyedül tovább. Amit jól tükrözz az itt lejjebb meghallgatható két új dal a Third Scourge from Darkness című lemezről, mely az Iron Bonehead Prouctions gondozásában jelenik majd meg hamarosan. Mert ezek bizony alsó hangon is emlékművek. A műfaj esszenciális orgiái.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7512182922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum