RockStation

Elmarad a Metallica mai koppenhágai koncertje

2017. február 05. - sunthatneversets

metallica-james-hetfield_2.jpg

James Hetfield betegsége miatt a Metallica már pénteken is rövidített koncertet adott az első esten koppenhágában, de a ma esti koncertet kénytelen a zenekar szeptemberre halasztani. Az orvosok ugyanis szigorúan megtiltották James Hetfieldnek az éneklést. A zenekar négy koncertet hirdetett meg az újonnan épült Royal Arenában, hogy a 7-i és 9- koncertek sorsa mi lesz, az még kérdéses.

A pénteki buli közben Hetfield már jelezte, hogy beteg, és meg is kérdezte a közönséget, hogy szerintük érdemes-e folytatniuk a koncertet. Végül két dalt hagytak ki a tervezett programból. A ma esti koncert lemondása kapcsán egy hosszabb nyilatkozatot is kiadtak. Ebben rendkívül sajnálják a történteket, hogy sokaknak kellemetlenséget okoztak és bejelentették, hogy a koncertet szeptember 2-ára halasztották.

metallica_postponed.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5412183690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum