RockStation

Depeche Mode: megérkezett az új klip!

... és még a Facebook oldaluk adminja is lehetsz

2017. február 10. - sunthatneversets

depeche_mode_2017.jpg

Február első hetében mutatta be új dalát a Depeche Mode, és a Where's The Revolution szerzeményhez a mai napon befutott a klip is! A rendezői székben természetesen nem mást találunk, mint a csapat régi harcostársát, a vizuális oldalért felelős holland szakembert, a fotográfus és filmes Anton Corbijnt. A disztopikus hangulatú, matt színvilágú klipben indusztriális környezetben láthatjuk a zenekart, menetelő táncosok gyűrűjében - vagyis a képi világ tökéletes hátteret garantál a zenének és a szövegnek.

A Depeche Mode március 17-én jelenteti meg új albumát, amely a Spirit címet kapta, és amelyet a Columbia Records ad ki. A Spirit munkálatai során Dave Gahanék először dolgoztak együtt a Simian Mobile Disco révén ismert James Ford producerrel, aki már olyan csapatok lemezeinél közreműködött, mint az Arctic Monkeys, a Foals és a Florence & The Machine. A Depeche Mode utoljára 2013-ban jelentkezett új anyaggal: a Delta Machine korong tucatnyi ország slágerlistáján nyitott az első helyen. A Spirit megjelenését természetesen nagy várakozás előzi meg, a Q Magazine, amelynek már volt szerencséje előzetesen hallani az új anyagot, egyenesen úgy írt róla, hogy „hosszú évek óta ez a legenergikusabb Depeche Mode album”.

A lemez kiadását természetesen egy grandiózus világkörüli turnéval is megkoronázza az együttes, melynek keretén belül május 22-én a budapesti Groupama Arénában lépnek fel.

Hír még a zenekar háza tájáról, hogy egy merész húzással február 24-től egy éven keresztül a rajongókra bíznák a több mint 7 millió követővel rendelkező Facebook-oldalukat. ITT lehet jelentkezni a melóra és te lehetsz a 365 admin egyike. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7912244160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum