RockStation

Tizenkettedszerre már megnyerte a Grammyt a Megadeth

2017. február 13. - sunthatneversets

megadeth_grammy.jpg

Nem igazán vagyunk nagy statisztikusok, de talán nincs még egy olyan zenekar a történelemben, akit annyiszor jelöltek Grammy díjra, mint a Megadeth és sosem nyerte meg azt. Dave Mustaine zenekarát idén tizenkettedszerre jelölték, most éppen a Dystopia című albumuk címadó dala szerepelt a Legjobb Metál Előadás kategóriájában. A döntnökök idén azonban érezhették, hogy azért ami jár, az jár, úgyhogy Grammy-t kapott a Megadeth a Los Angeles-i Staples centerben. A kategóriában olyan előadók szerepeltek, még, mint a Gojira, a Baroness, a Korn, vagy a Periphery.

Jellemző az idei Grammy színvonalára, hogy a díjkiosztó házi zenekara a Metallica Master Of Puppets című dalát nyomta, miközben a zenekar kisétált átvenni a díjat. Dave Mustaine azonban jó fej volt, léggitározott rá menet közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2812253334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kútmester 2017.02.13. 13:05:13

A Korn érdemelte volna meg.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum