RockStation

Akciófilmbe illő jelenetek a The Adolescens új klipjében

2017. február 16. - sunthatneversets

theadolescens_photo_by_sinco.jpg

Valentin napon jelentette meg a The Adolescens Juniper Creek Falls című dalához forgott klipjét. A romantika helyett azonban a videóban a zsigeri rock and roll és egy pisztoly kap főszerepet.

A The Adolescens tavaly jelentette meg Out Of The Blue című első nagylemezét, mellyel a szakmát és a közönséget is levették a lábukról, sőt, a csapat a neves Reeperbahn fesztiválon is bemutatkozhatott. Most pedig a srácok a szerelmesek napján mutatták be legújabb klipjüket, a Juniper Creek Falls „kisfilmjét”. A ’70-es évek hangulatát idéző videóban a nyers, ösztönös rock and roll és a szenvedély alkot gyilkos párost.

A forgatásról így meséltek a zenekar tagjai: „A klipet rövid idő alatt kellet leforgatnunk, ezért hajnali 4-kor keltünk, hogy már napfelkelte előtt ott legyünk. Mikor oda értünk Goretic Peti és seregnyi asszisztense üdvözölt minket. Egy órán belül elkezdtük a forgatást a mínusz 12 fokban. A klip producere, Kapin Zsolt az utolsó pillanatban szerezte meg a meseautónkat. Színészeink Hellner Johanna és Komáromi Kristóf Dicapriót és Kate Winsletet megszégyenítően viselték a csontig hatoló hideget. Johi úgy bánt a puskával, mint egy túlképzett határvadász. Sok kávézás, dohányfüst, és fagyoskodás után sikerült mind a 48 snittet felvennünk és nyugodt szívvel mentünk haza. Innen is köszönjük mindazoknak, akik nélkül ez a klip nem valósulhatót meg.”

A zenekar és Goretic Péter, rendező már nem először dolgoznak együtt, ő felelt a srácok előző klipjéért is. „Nagyon jó látni, ahogy fejlődnek és haladnak felfelé. Szerintem az új videón is látszik, hogy magasabbra került a léc. A forgatás nagyon melós volt, nem volt túl nagy a keret, de pont elég volt arra, hogy kemény munkával létrehozzunk valami olyat, amire akár büszkék is lehetünk. Az egyébként tök egyszerű ötletből próbáltunk valami izgalmasat kihozni, és egy kimunkált látványt teremteni. Szerintem ez sikerült, de ennek ti lesztek a bírái.”- Szól a rendező kommentárja, mi pedig mutatjuk is a klipet.


A The Adolescens legközelebb március 17-én koncertezik a Babel és az észt Elephants From Neptune társaságában a Kuplungban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6212264832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum