RockStation

Élőben sem jobb az új Linkin Park-dal

2017. február 17. - sunthatneversets

linkin_park_2016.jpg

Tegnap osztotta meg a nagyvilággal a Linkin Park új dalát, a Heavy-t, amely a május 19-én One More Light címmel érkező nagylemez előfutára. A dalt a zenekar közösen írta azzal az Emily Wrighttal, aki korábban  Miley Cyrusnak, Katy Perrynek és Flo Ridanak írt dalokat. A rajongókat erősen megosztó (és akkor még finoman fogalmaztunk) dalt a zenekar egy élő facebook előadásban is eljátszotta tegnap este régebbi dalok kíséretében. A fentebb említett dal egyébként 6:48-tól hangzik el és hát azt kell mondjuk, hogy élőben sem jobb a stúdiós verziónál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2612267712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2017.02.19. 14:40:09

Ha csak a "zenét" hallottam volna, akkor az lenne a kérdésem, hogy "Kik ezek a buzik?", de így azért eléggé elszomorodtam. Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum