RockStation

A Mayhem tagok betiltanák a The Lords Of Chaos filmet

2017. február 20. - theshattered

metallica-lords-of-chaos-preview.jpgEgyre nagyobb ellenállásba ütközik a norvég black metal vonulat ikonikus zenekaraitól a The Lords Of Chaos című, jelenleg is készülő film, mely érdekes módon pont az ő történetüket hivatott feldolgozni. Varg Vikernes után a Mayhem egyes tagjai sem tartották magukban a gondolataikat. Az április 15-én nálunk is fellépő legendás norvég csapat (akik a hasonlóan kultikus De Mysteriis Dom Sathanas albumot fogják eljátszani a nagyérdeműnek), ahogy sejthetitek, nem lelkesedik a filmmel kapcsolatban.

"A hátunk mögött intézték az egészet. A stábtagokat és a hozzánk közel álló embereket is sunyi módon szervezték be." - nyilatkozta Necrobutcher - "Nem ez a jó megközelítés. Filmet szeretnél csinálni egy zenekarról? Részemről az első dolog az lenne, hogy megkeresem a bandát, hogy felhasználhatom-e a zenéjüket. Ne utána próbálkozzanak, mert akkor már nem fogjuk engedélyezni."

"Mindenki, aki ismeri a norvég black metal irányzatot tudja, hogy az a könyv egy szar és szkeptikusan állunk hozzá, sőt, ellenezzük azt, hogy abból filmet csináljanak." - tette hozzá a Thornsból ismert Ruch.

Csihar Attila szerint a Metallica-féle ManUNkind videója olyan, mintha a Mayhem egy Cliff Burtont alakító színésszel forgatna klippet. Ennek ellenére továbbra is tiszteli a Hetfieldék munkásságát. "Ez a film nekem egy kicsit ellentmondásos, mivel a mi történetünkön alapul. Értitek, mi a fasz folyik itt?"

A Mayhem koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok.

lords-of-chaos-movie-poster.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3912275451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.02.20. 15:25:43

"A Metallica-féle ManUNkind videója olyan, mintha a Mayhem egy Cliff Burtont alakító színésszel forgatna klippet" - Nekem ezzel semmi gondom nem lenne.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum