RockStation

Melegítsünk be a Szent Patrik napra – The Mahones Budapesten

2017. február 20. - sunthatneversets

the_mahones.jpg

St. Patrick’s Tour 2017 elnevezésű koncertsorozatával pótolja tavaly októberben lemondott turnéját a kanadai The Mahones, így februárban természetesen pótolja elmaradt budapesti fellépését is.

Az ír kocsmazene rajongói az elmúlt huszonhét évben meglehetősen sokszor találkozhattak a The Mahones-zel, hiszen többek között ez az 1990-ben alakult zenekar alakította ki a kelta-punk stílusjegyeit a hasonló hírnévre szert tett zenekarok mellett, mint mondjuk a Dropkick Murphys.

Az eltelt idő során a The Mahones számos tagcserével, sőt zenekari tag halálával is kénytelen volt szembenézni, mégis a zenekar valahogy mindig túllendült az elmúlt évek krízisein. Ennek legjobb lenyomata tizenkét album, soundtrack, díjak tömkelege és az idén megjelent, legjobb pillanatokat összefogó, The Very Best: 25 Year Of Irish Punk című albumuk. Arról, hogy a csapat még mindig a legjobbat hozza kirobbanó energiájú koncertjeiken a Dürer Kert közönsége is megbizonyosodhat február 22-én.


További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3612274489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum