RockStation

Fanzine-feltámadás: 25 év után ismét aktív a Rattle Inc. csapata!

2017. február 21. - sunthatneversets

rattle_inc.jpg

Több mint negyedszázados tetszhalott-állapotot követően újra aktív az 1980-as évek végén, 1990-es elején összesen 18 számot megélt undergound heavy metal magazin, a Rattle Inc. (leánykori nevén Metal Attack) szerkesztőgárdája. Az egykoron nyomtatott formában megjelenő fanzine mostantól a világhálón, egyelőre FB-oldalként („Rattle Inc. heavy metal magazin”) írja tovább a saját, és örökíti meg a heavy metal történetét.

Az oldalról korabeli relikviák (fényképek, koncertjegyek, stage pass-ok, valamint a fanzine 1988–1991 között megjelent számai) tölthetők le elektronikus formában, a tartalmat emellett friss anyagok (lemezismertetők, koncertbeszámolók, személyes hangvételű „blogbejegyzések”) teszik teljessé.

Coly, Benjoe és társaik negyedszázadnyi „távollét” után újra akcióban! Lájkold őket, hogy lásd, mi történik az oldalon! Oszd meg a posztjaikat, hogy olyanok is rátalálhassanak a Rattle Inc.-re, akik annak idején kedvelték, vagy akiket érdekelhetnek az itt megjelenő anyagok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4312277171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum