RockStation

Black Metal és Blues - Amit a Zeal & Ardor bátran ötvöz

2017. február 23. - csubeszshuriken

feat_a4050267455_10.jpgMert mi van akkor, amikor egy ugyanazon zenei produkcióban a fekete találkozik a feketével. Hát talán zenetörténelmi pillanatokat ír. Hiszen valljuk be nem sűrűn láttunk még olyat, hogy egy színesbőrű srác fogja a tradicionális black metál hangzást és elkezdi elegyíteni azt a fájdalmasan érzékeny blues világával...

Ugyanis ez történik a Zeal & Ardor frissen megjelent első lemezének egyedülálló dalaiban. Ahol az egykori rabszolgák fájdalmas sóhaja és metál mély sötét, szilaj és patetikus felhangjai egyszerre érkezik meg hozzánk. Vitán felül az utóbbi idők egyik legérdekesebb zenei kinyilatkoztatásban. Mely tényt a két lejjebb található élő videó is simán alátámaszthat. Ami annak a bemutatkozó lemeznek a két dalához készült, amit teljes egészében Manuel Gagneux személyének köszönhetünk, aki gyakorlatilag egyedül csinálta meg a Devil Is Fine című lemezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3712283009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum