RockStation

Steve Von Till elkészült a negyedik HARVESTMAN lemezzel

2017. február 24. - csubeszshuriken

1449520_orig_1.jpgAki egy kicsit is járatos a Neurosis zenekar két frontemberének saját maga által teremtett világában, annak talán már nem ismeretlen a HARVESTMAN név. Ami tulajdonképpen a Neurosis énekes / gitáros Steve Von Till egyik alteregója, mely név alatt eddig három lemeze jelent meg.

Amik abban nem különböznek a saját neve alatt megjelent szólóanyagoktól, hogy énekel és játszik rajtuk gitáron egyaránt. Abban viszont igen, hogy sokkal több hangszer, effekt, vendégzenész és sampler ezeken a szintén különös hangulatú, néhol ambient, néhol akusztikus, de színes skálán folklór hagyományokat is őrző albumokon. Az új HARVESTMAN lemez címe Music For Megaliths lesz, hét dalt fog tartalmazni és természetesen a Neurot Recordings gondozza majd. Visszatekintő és kedvcsináló gyanánt pedig itt lejjebb meghallgathatod a mester egy korábbi különleges lemezét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6812283885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum