RockStation

Tudj meg mindent a Vulgar Display Of Powerről!

2017. február 28. - theshattered

Pantera-Vulgar-Display-Of-Power1.jpgA napokban (pontosan február 25-én) múlt 25 éve annak, hogy napvilágot látott a Pantera örökérvényűje, az ikonikus borítóval megspékelt Vulgar Display Of Power. Ennek örömére a Loudwire készített egy háromrészes sorozatot a lemezről, melyeket itt, nálunk is láthattok. A rövidfilmekben szóba kerül a lemez készítése, hatása az utókorra, valamint végül, de nem utolsó sorban a borító is.

A képről, melyen épp besóznak valakinek egyet, eltérő infókkal rendelkezik mindenki. Míg egyesek 80, mások szerint 30 ütést kapott a srác, mire elkészült az ideális kép, addig Rex Brown 32, Vinnie Paul 31 arconilletésre esküszik. Egyesek az anyagi vonatát is tudni vélik, ezek szerint a koma mintegy 10 dollárt kapott per pofon, az, hogy ez vajon megérte-e, már más kérdés. De akkor jöjjön a trilógia, tessék magatokba szívni a történelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4312300449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum