RockStation

Budapestre látogat ismét a Gojira!

2017. március 01. - KoaX

gojira-2016---travis-shinn.jpg

Kell ennél szebb hír erre a borongós márciusi délelőttre? Na, ugye, hogy te sem tudnál jobbat mondani ma! A francia extreme metal Istenek hazánkba látogatnak! További infó a hajtás után!

A nagy kérdés, hogy mikor jönnek? JÚLIUS 5-én a Barba Negra Trackben játszanak a srácok. Nem is kérdés, hogy mi ott leszünk és veretjük ezerrel. Az esemény Facebookos oldalát IDE kattintva találod meg!

Alig telt el két hónap az évből, de már most érezhető, hogy erős koncert szezon elé nézünk nem csak a Barba Negrában, hanem az április 18-án nyitó szabadtéri Barba Negra Trackben is. Az ausztrál Parkway Drive-al induló és teljesen megújuló szórakozóhelyre július 5-én egy újabb izgalmas hangzású modern metal zenekar érkezik, a francia Gojira.

A csapat új nagylemeze négy év után készült el, éppen ezért jókora várakozás előzte meg. A ’Magma’ szakmai és közönségsikerét jól mutatja, hogy a világ lemezeladási listáin is taroltak, a kritikusok egyenesen 2016 legzseniálisabb zenei munkájának nevezték, pedig egy súlyos, nehéz metal lemezről beszélünk. A Gojira év végén az Alter Bridge és a Volbeat társaságában koncertezett Nyugat-Európában, idén önállóan folytatja lemezbemutató turnéját, amelynek budapesti állomása július 5-én lesz a Barba Negra Track-ben. A jegyértékesítés péntektől indul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7512304031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum