RockStation

A Black Sabbath hivatalosan is bejelentette a véget

2017. március 09. - theshattered

06.jpgHivatalosan is véget ért a rockzene történetének egyik legikonikusabb zenekarának, a Black Sabbathnak története. A jövőre a fél évszázados jubileumát ünneplő zenekar idén játszotta a nálunk kezdett búcsúturnéjának utolsó állomását, méghozzá a szülővárosukban, Birminghamben, most, hogy úgy tűnik, végleg elcsendesedtek a legendás dalok (legalábbis ebben a formában), a Facebookon is elbúcsúzott a veterán együttes. Viszont fontos, hogy egy-egy kiemelt buli lehetőségét nem zárták ki az öregek!

Az ötvenéves jubileummal és a lehetséges koncerttel kapcsolatban ezt nyilatkozta a gitáros/főnök, Tony Iommi: "Jópofa lenne, nem igaz? De kihangsúlyozom, semmi ilyen irányú tervünk nincs. Legalábbis én nem tudok róla, de ha bármi ilyesmi ajánlatot kapnánk, az nagyszerű lenne. De ez a gond, tudod. Nem akarjuk úgy The Endnek nevezni a búcsút, hogy utána újra nekiállunk egy újabb turnénak. Egy-egy koncert? Igen, az ellen semmi kifogásom. Nem hiszem, hogy bármelyikünk abba akarta volna hagyni a Black Sabbathot, de eljutottunk egy olyan pontra, legalábbis én, amikor már abba kellett hagyni."

Hát, reménykedjünk, szerintünk egy-két fesztiválfellépés még azért benne van a legendákban. Vagy szerintetek érdemes még erőltetni?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9712324217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gacsat 2017.03.09. 18:43:53

Minden percét élveztem.

2017.03.09. 19:25:24

Nem akarok szőrözni, vagy ezen rugózni, csak szólok.

A BS NEM rock - na jó a Dio korszakban valóban hard rock, illetve heavy metal volt a stílus -, hanem kezdetben doom metal banda volt!

Ennyi.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum