RockStation

Anders Björler otthagyta az At The Gatest!

2017. március 09. - theshattered

at_the_gates_promo.jpgKilépett a kvázi gyermekének tekinthető zenekarából, az At The Gatesből az alapító/gitáros, dalszerző Anders Björler. A 2010 óta újra aktív, sőt, 2014-ben At War With Reality címmel egy remek albumot leszállító banda Anders nélkül is folytatni fogja az ipart, az érintett felek hivatalos közleményeit lentebb olvashatjátok.

Az At The Gates megmaradt négy tagja a következőt tette közzé: "Most már hivatalos, hogy Anders Björler többé nem tagja az At The Gatesnek. Mindig is tagja lesz az At The Gates családnak, de többet már nem fog dalt írni, felvenni, vagy élőben játszani velünk. Ez egy olyan dolog, amit mi, a zenekar többi része már jó ideje érzett, mivel a múlt évben már nem volt meg benne az a tűz, ami előtte. Nagyon hálásak vagyunk a közös emlékekért, a lemezekért, a dalokért, a koncertekért, nevetésekért és jó pillanatokért. Mindeközben mi, a többiek elkezdtünk dolgozni az At War With Reality utódján. Már három dal készen is van, egy intenzív, éhes folytatásra kell számítani. Az anyag jelentős részét mindig is Jonas (Björler, basszusgitár) szállította le, így szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy egy méltó folytatással állunk majd elő. Gyilkos lesz! Négyünkben még mindig él a vágy, hogy death metalt írjunk, szeretünk a rajongóknak játszani, szóval folytatni fogjuk, ha lehet, még nagyobb intenzitással. Miközben írjuk a friss album anyagát, melynek a felvételeit 2018-ban tervezzük, kipróbáljuk Anders helyetteseit is. Néhány meghallgatás már jelen pillanatban is zajlik, a lehető leghamarabb tudatni fogjuk veletek a fejleményeket."

Anders Björler nyilatkozata a következő: "Csak röviden szeretném tudatni mindenkivel, hogy véglegesen kiszállok az At The Gatesből. Egyszerűen eltűnt a szenvedély. Talán majd lesz egy hosszabb közleményem is a jövőben, de jelen állás szerint nem érzem, hogy ezt részletesebben ki kellene fejtenem. Ez személyes döntés volt, 100%-ban a zenei rész miatt történt az egész. A 2008-as újjáalakulás és az azt követő turnék, ahogy a visszatérő album, az At War With Reality segített újra feltámasztani a barátságunkat, olyan szinten összehozott minket, amire mindig szívesen fogok visszaemlékezni. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatott minket az újjáalakuló bulikon, ahogy az At War With Reality albumnál. Köszönöm mindenkinek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012324875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum