RockStation

Aurora: Összefogás "Lópici Gáspárért"

2017. március 10. - sunthatneversets

aurora_l2.jpg

Az Aurora zenekar támogató összefogásra hívja fel a figyelmet! Kérjük, aki tud, segítsen. A banda hivatalos közleményét alább olvashatjátok.

"Kedves Barátaink!

Összefogást hirdetünk!

Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert) Szilágyi István egészségügyi állapotából kifolyólag nehéz helyzetbe került. Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is!
Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani.

Az akcióban az alábbi linken keresztül előrendelhető támogatói póló megvásárlásával tudtok részt venni, amelynek ára 5000 Ft. Minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánljuk fel. Fogjunk össze, segítsünk együtt!"

Aki tud segíteni, az ITT vásárolhatja meg a támogatói pólót.

aurora_l1.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7012326481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum