RockStation

Már több, mint tíz tagcserén van túl a Ghost!

2017. március 13. - theshattered

0ghost2015_60.jpgEgy jó másfél hete már láthattátok, hogy felfedte magát az egyik volt Ghost tag, de mint kiderült, nem ő volt az egyetlen, akinek az évek folyamán távoznia kellett a rejtélyes felállású brigádból. Az éppen mindenkit szélnek eresztett Papa Emeritus (akinek személyazonosságát sokan Tobias Forgenak vélnek), vagy az egyik névtelen Ghoul (pontosan nem tudni, ki adta az interjút) ezt világosan a nyilvánosság tudtára is hozta.

"Legtöbbször félreértelmezik a maszkokat. Ez nem a kiöltözésről szól. Ez az egész az anonimitás miatt van. Ezzel másféle zenét tudunk játszani. Ez a legnagyobb baj ezzel a projekttel. A legtöbb zenésznek ez nem elég.

Pont ezért volt már annyi tagcserénk, immár tíz, a zenekar megalakulása óta. Másrészről viszont itt kiléphetsz a megszokott előadói szerepkörödből és objektíven tudod nézni az egészet. Sosem látod úgy magadat, ahogy mások látnak téged. Te csak azt látod, hogy milyen akarsz lenni. Ez sokak számára a probléma."


És hogy a tagcseréknek van-e hatása a Ghost mindenkori zenéjére? "Nem, ez ki van találva. Ha azt nézzük, a Ghost olyan, mint egy színjáték. Ha megnézed a Faustot, ott sem várod el, hogy megváltozzon a szöveg."

A zenekari szerepkörökkel kapcsolatban: "Én hoztam létre az egész projektet. Hat évig dolgoztam rajta, dalt írtam, megrendeztem a színpadi előadást, interjúkat adtam. Úgy érzem, elismernek az emberek. A többiek számára ez kicsit nehezebb ügy, mivel az egész 95%-a mögött én állok."

A zenekar jövőjével kapcsolatban: "A Ghost jövője világosan el van tervezve. személy szerint én is szívesen gitároznék más zenekarban is. Jelenleg viszont ez bajos lenne, mivel a Ghost felemészti minden időmet. Olyan, mint ha én lennék a vezérigazgató. (nevet) Amikor elkezdtem, nem is tudtam, hogy mivé fog válni ez az egész."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3412332811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2017.03.14. 11:37:50

Jó a körítés, kár, hogy a lényeg, vagyis a zenéjük egy rakás szar.

bandigyerek 2017.03.14. 21:05:59

Hát nem csoda, hogy ehhez az ötlettelen szarkupachoz nem adják az arcukat...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum