RockStation

Benzinfaló szörnyetegek a Monostori erődben, avagy 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

2017. március 14. - sunthatneversets

naaf_01.jpg

Odavagy az amerikai, V8-as izomautókért, mindened az adrenalin és nem mondasz nemet egy benzingőzzel átitatott hosszú hétvégére, önfeledt bulizásra? – akkor van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk a számodra! Augusztusban irány Komárom, a Monostori erőd, és a 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál! Hogy mi vár ott rád?

Dögös csajok, zúzós rock and roll koncertek, hajnalig tartó bulik, és persze a legfontosabb, több mint 1500 gyönyörű amerikai autó, a 30-as évektől napjainkig. Adrenalin löketben nem lesz hiány, légy részese a nagy amerikai autós felvonulásnak, és izguld végig a gumifüstölő versenyt, a Low Rider Show-t és a Big Foot autótaposást! Az aszfalton driftelő autók, az autómosó bikinis lányok, és az Off Road pálya pedig már csak hab a tortán.

Nincs amerikai életérzés rock and roll nélkül, karcos dallamok és zúzós ütemek hasítják majd az éjszakát. Fellép a blues koronázatlan királya, Deák Bill Gyula és az Easy Blues (SK), 50 éves jubileumi koncertjével érkezik a Gesarol, és pörgős punk-rock dalait hozza az Auróra.

naaf_02.jpg

Kedvenc AC/DC, Guns N’ Roses, és Scorpions számainkra is óriásit fogunk tombolni, hiszen a legkiválóbb tribute bandák; az ACid/CD, Hollywood Rose és Scorpions Tribute Band izzítja majd a hangulatot a Tribute Night bulin.

De ez még nem minden, testközelből nézheted az egyedülálló élő bika rodeó Közép-Európa Bajnokságot, a vakmerő riderek és a több száz kilós vad bikák harcát. Izgalomban nem lesz hiány, ahogy látványban sem, mindezt egy 19. századi erődítmény szívébe helyezve a Duna partján, a komáromi Monostori erődben.

Ne maradj le a nyár legforróbb amerikai autós bulijáról, nézd meg a tavalyi videót, és készülj, mert idén még egy lapáttal ráteszünk.

 
16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, 2017. augusztus 10-13, Komárom, Monostori erőd, Magyarország
GPS koordinátáink: 47.7497697 / 18.0979214
További infók ITT.

nemzetkozi_amerikai_auto_fesztival_plakat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9112336551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum